joi, 17 septembrie 2009

Indoiala...superbul Michael Buble

De ceva vreme il ascult pe cel ce se afla in centru atentiei publice in America de ceva vreme...nu pot spune decat ca sunt vrajit de vocea lui si de modul in care iti insufla dorinta de a-l asculta din ce in ce mai mult. In afara de foarte multe coveruri pe care le-a mai modificat si au ajuns sa sune intr-un mare fel, domnul Buble are si melodiile sale, printre care si melodia "Home" care pe mine unul ma lasa cu gura cascata...si trebuie sa mentionez ca nu ma precipit prea tare.

Dilema care ma tot framanata...oare astfel de gen ar prinde si in Romania? Oare muzica asta lenta, plina de sensibilitate si catalizator al multor sentimente si amintiri ce nutresc in fiecare din noi....ar putea ajunge in topuri? Ar fi ascultata? Inca stau si ma gandesc...eu unul as incerca asa ceva...mi-as dori enorm sa fie muzica de calitate mult mai apreciata si in Romania.

Nu mai spun nimic..pentru ca ar insemna sa continui o poliloghie prin care sa imi expun frustrarea legata de muzica romaneasca si nu cred ca are rost...am sa va las in compania maestrului Michael Buble...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu