luni, 21 decembrie 2009

Surpize surprize la Eurovision

Tocmai ce m-am intors din oras....foarte frig este afara in ciuda soarelui care se incapataneaza sa straluceasca!
Citeam pe forumul eurovision ca Luminita Anghel si-a anuntat si ea participarea la preselectia de anul acesta cu o melodie "care va ingenunchia publicul si juriul "(EVZ).Dar ca exista o problema...tot ea a spus ca melodia nu este gata, ba mai mult nici macar nu a inceput sa lucreze la ea si ca spera sa gaseasca un compozitor care sa ii transpuna ideea in note si linii muzicale.
Eu nu pot sa ii urez decat succes si astept cu nerabdare sa ii ascult piesa.

O alta problema pe care noul regulament al preselectiei nationale o pune, este aceea ca piesele nu au voie sa fie facute publice pana la data preselectiei, lucru nestiut de foarte multe persoane ( Anda Adam, Blaxy Girls, Nico, etc) care si-au publicat si promovat piesele. Vina nu le apartine lor, pentru ca dupa vechiul regulament piesa putea fi promovata incepand din luna octombrie...dar acum vor trebui sa isi faca alte piese.

In fine..sunt curios ce vom face anul asta si chiar daca sunt si eu concurent, sper din suflet ca cel mai bun sa ne reprezinte anul asta in finala internationala..si sa luam si noi un loc mai bun.

Am sa pun acum piesa Andei Adam , piesa pe care nu o va mai putea inscrie in concurs fiind deja promovata :

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu