duminică, 27 decembrie 2009

Alina Augusta

Craciun fericit va urez din nou, acum ca sunteti cu burtile pline si satui de orice fel de mancare! Daca sunteti ca mine..inseamna ca acum nu prea iesiti din casa, stati si va odihniti la TV ziua, si noptile le petreceti prin cluburi :P !

Astazi, am vrut sa vad daca a mai interpretat cineva gresit regulamentul Eurovision in privinta promovarii pieselor inaintea preselectiei...si se pare ca a mai aparut o melodie cantata de Alina Augusta....nu am auzit deloc de ea pana acum, insa are o voce destul de buna sau cel putin asa mi se pare mie :P !
Se pare ca ar fi compusa de Smiley...Va las si pe voi sa va dati cu parerea...oricum din nefericire Alina nu mai poate inscrie piesa aceasta in concurs!

4 comentarii:

  1. Foarte tare melodia asta! Imi aminteste putin, ca stil, de melodia "Love was neer her friend" cantata de Dalma.

    RăspundețiȘtergere
  2. Love was NEVER her friend*
    Graba strica treaba... :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc ptr apreciere.vreau sa fac o precizare:piesa a fost scrisa de Lil Smiley, un tanar compozitor din Cluj. Smiley nu are absolut nicio legatura cu acest proiect.
    Va imbratisez cu drag,
    Alina Augusta

    RăspundețiȘtergere
  4. In cazul in care doriti sa ascultati piese scrise de mine, puteti face acest lucru pe linkul http://www.muzicabuna.ro/underground/alina-augusta.html
    Va imbratisez cu drag,
    Alina Augusta

    RăspundețiȘtergere