vineri, 6 august 2010

Inception

Uite ca mi-am pus si noul banner ! Sper ca schimbarea asta sa fie primul si cel mai mic pas din schimbarile de imagine si promovare care vor urma in ceea ce priveste cariera mea muzicala. Pentru mine aprecierile voastre legate de noul banner inseamna foarte mult si pana acum am primit numai feedback-uri pozitive...cu toate ca imi doream acolo si o critica cat de mica. Vreau sa ii multumesc inca odata lui Cristi pentru tot efortul depus.

In alta ordine de idei voiam sa vorbesc astazi de dezamagire si de imaginile pe care ni le cream despre anumiti oameni. Aseara am vazut Inception, un film care mie unul mi-a placut enorm...si pe care vreau sa il revad pentru a analiza mai atent fiecare aspect. Ce vreau sa spun este ca am ajuns la concluzia ca increderea si dezamagirea sunt pe aceeasi lungime de unda, ba mai mult cred ca nu pot exista una fara cealalta.
Acordam incredere, vrem sa credem in ceva nou, dar apoi suntem dezamagiti, iar acest lucru nu ne afecteaza la modul provocarii unei suferinte acute ci doar poate duce la aparitia acestei dezamagiri, care in subconstient creste, se aduna si la un moment dat nu ne putem explica de ce nu o putem depasi, sau de ce nu mai putem avea incredere in oameni.
Am vrut sa scriu asta pentru ca mi-am dat seama aseara ca in viata mea am acordat prea multa incredere si am primit multa dezamagire, insa tot nu m-am lasat si nici nu am de gand. :P

Oricum, totul a pornit de la Inception la mine..am tras eu mai multe concluzii, dar am sa o dau in SF-uri daca mai continui, asa ca am sa tac si am sa pun piesa care se tot repeta in film si care in contextul respectiv devenea ff freaky!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu