miercuri, 22 decembrie 2010

Sarbatorea sufletului

Da...se apropie Craciunul, Revelionul...si o luam din nou de la capat! Fiecare inceput e greu, fiecare inceput este construit din sperante, vise, dorinte dintre care nu toate vor ajunge sa se adevereasca...sau se vor indeplini poate chiar mai multe decat initial.
Ultima perioada pentru mine a fost foarte aglomerata, din nefericire nu pe plan muzical, insa pentru ca tot vorbeam de dorinte mai sus...sper ca noul an sa imi indeplineasca macar o parte din planuri..macar asa un sut de la spate ca de acolo stiu eu ce sa fac :) !

Simt ca acest Craciun o sa fie special pentru mine, mult mai special decat in anii trecuti si voi putea spune ca sunt fericit si ca ma simt implinit. Abia astept sa daruiesc, sa le vad fetele celor dragi, sa petrecem o zi minunata :).

Iubesc Craciunul, iubesc sentimentele pe care le scoate la suprafata, dorinta de implinire, apropierea sufleteasca..si mai ales in acest an sunt fericit :).
Haideti sa ne deschidem inimile si sa lasam ce este mai buna sa iasa la suprafata, dar si sa ne patrunda sufletele si inimile :) !

Va doresc un Craciun plin de lumina si caldura!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu