marți, 7 decembrie 2010

A night like this

De ceva vreme ma obsedeaza o piesa pe care o aud mereu pe toate posturile de radio. Pana azi nu am stiut cine canta si nici cum sa o gasesc, insa prietenul meu YOUTUBE...mi-a deschis ochii si mi-a aratat ca este vorba despre Caro Emerald, o artista despre care spre rusinea mea nu am auzit pana acum.
Imi place foarte mult piesa "A night like this", insa curiozitatea a facut ca eu sa caut si alte piese ale ei care mi-au placut chiar foarte mult.
Adevarul este ca sunt nopti la care nu ne asteptam, nopti la care nu speram, nopti pe care nu la planuim si totusi se intampla. Nopti de la care pornesc adevarate povesti, nopti care iti pot schimba viata. Nopti dupa care tanjesti sau speri sa se repete cat mai des...
In fond totul se rezuma la clipa. O singura clipa, sau o singura intamplare, precum o iesire la un suc intr-un mall in prag de seara,un sigur zambet..sau mai multe... iti poate schimba cursul gandurilor si de ce nu si al sentimentelor. Tot la aceeasi clipa se rezuma totul cand te hotarasti sa faci un pas de care nu esti sigur, dar pe care il faci oricum pentru ca nu te poti abtine..si de cele mai multe ori ajungi sa nu regreti!
Asa ca prieteni, traiti clipa! Niciodata nu se stie cand o decizie va poate face sa afirmati sus si tare : I HAVE NEVER DREAMED A NIGHT LIKE THIS!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu