vineri, 3 septembrie 2010

Miss Ventura

Vad ca este o moda la noi sa ne schimbam numele de scena incercand in asa fel sa ne reinventam. Personal nu sunt de acord cu acest concept, pentru ca in cazul unui esec iti vei pierde clar orice sansa, iar numele vechi ti-l vei compromite deasemenea.
Cu toate acestea, colega mea de breasla, Andreea Antonescu, pe care recunosc ca o apreciez de cand eram copil, si-a luat inima in dinti si a renuntat la vechea titulatura imbratisand numele de Miss Ventura, un nume despre care nu pot spune prea multe.
Sub acest nume, artista si-a scos primul single, insotit si de un videoclip. "Ready for us", caci asa se intituleaza piesa este clar ceva nou, cel putin pentru ea, insa din cate am citit pe youtube nu a fost prea bine primita...dar nu stiu de ce, eu cred ca in curand o vom auzi in cluburi fff des.

Ei bine..va las sa comentati !

Un comentariu:

  1. Vorbeste lumea!

    Scandalul in Romania a ajuns la mare rang. Orice necunoscut ajunge "vedeta" peste noapte. Cariera Andreei de dupa Andre a fost pe linia de plutire cu mici reveniri in urma unor manipulari ale presei, vezi filme porno si mai stiu eu ce, din viata personala, care n-au nici o legatura cu viata artistica.
    A comis-o din nou! De data asta scandalul poate avea si efecte juridice deoarece melodia Ready for us, produsa de Roton, este pe radio de cateva luni si apartine altcuiva. http://www.trilulilu.ro/RadioBOSS/7693dc81e5f590 . Din cate am inteles vina nu aoartine in totalitate vedetei, ci, dedata asta, compozitorului care a vandut produsul de doua ori.
    Urmaresc cu interes desfasurarea negocierilor :)
    Dan

    RăspundețiȘtergere