luni, 13 iunie 2011

Vant din pupa

Traim in fiecare zi intr-o lume in care nu stim exact directia in care trebuie sa o luam! Ne lasam dusi de val mintindu-ne ca noi suntem cei care carmesc si ca nimic nu ne poate devia de la cursul initial. Asta pentru ca ne bazam pe oamenii de langa noi, pentru ca avem stupida nevoie omeneasca de a simti ca ne putem baza pe cineva. Ei bine oamenii se schimba, sau asa au fost intotdeauna si uita cum asa una din velele corabiei nu mai functioneaza normal si ajungem in deriva.
O deriva ce poate dura de la cateva ore, la cateva zile, luni, ani....deriva care te face sa simti ca traiesti, te face sa simti ca suferi, iti aduce in prim plan un amalgam de sentimente, care mai de care mai intense si mai distructive in faza initiala.
E gresit sa folosim astfel de vele, e gresit din cale afara sa ne permitem sa deviem de la cursa, e penibila natura umana in multe cazuri si situatii dificile, insa asta inseamna ca traiest, ca te lupti cu viatai ! Asta inseamna sa te trezesti in fiecare zi cu mintea plina de idei, de planuri, multe din ele nevazand intruparea in lumea ta...insa in interior poti construi mai mult decat iti poti imagina vreodata.
E foarte greu sa fi ranit, sa simti ca vela pe care te-ai bazat si de care erai sigur ca te va insoti pentru restul drumului de fapt se comporta altfel, nu mai cauta vantul tau..cauta vantul din in alta directie....si drumurile se despart...iar unii raman in deriva...
VANT DIN PUPA!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu