joi, 6 ianuarie 2011

A inceput un nou an

Hey! Cum va simtiti in noul an? Pentru mine unul anul a inceput foarte bine..de fapt a inceput intr-un alt mod pe care mi-l doream de foarte multa vreme, dar nu mai credeam ca este posibil.
In rest..alta diferenta decat aceea ca scriu data cu un 11 la sfarsit nu este. In tara asta se pare ca nu se schimba nimic, iarna nu imi prea place...si ma tot gandesc cum sa actionez in perioada imediat urmatoare.
Pe plan profesional astept sa incep sa lucrez la un nou proiect care sper din sufelt sa se materializeze cat mai repede posibil si care sa fie un succes. Trebuie sa recunosc ca este ingrozitor de greu, si daca nici finantele nu sunt undeva foarte sus devine si mai greu...dar vreau sa ma multumesc cu ce am, sa ma bucur de fiecare clipa, de fiecare zambet, de fiecare zi care trece...viata e scurta si depinde foarte mult de noi cum o facem si cum o percepem.
Asadar anul asta vreau sa va viata intr-o alta perspectiva, sa privesc lumea cu alti ochi si sa incerc sa gasesc binele si frumosul in cele mai intunecate cotloane ale vietii.

In alta ordine de idei vreau sa aduc in atentia voastra noua piesa a formatiei Morandi - Midnight Train, o piesa care nu iese din tiparele celor 2, dar care sunt sigur ca va acapara toate posturile de radio.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu